Miracle - Kim Wilde

Kim Wilde - European Tour 2024 

13/04/2024

 Brielpoort Deinze

Enkel staanplaatsen

Aanvang : 20:00

 Deuren zaal :19u00

VIP (uitverkocht!)

 

 Fysieke tickets zijn te bekomen bij Belcoprint, Tolpoortstraat 3, Deinze of bij Elektro MAC, Markt 108, Deinze (enkel cash)

 Gelimiteerd aantal rolstoelplaatsen beschikbaar - maximaal 1 begeleider per rolstoelgebruiker toegestaan 

 Een VIP-ticket (UITVERKOCHT) geeft u toegang tot de VIP-lounge op de mezzanine. Het concert volgt u vanop de mezzanine of tussen de andere bezoekers.

 

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met "Kids in America" direct een wereldwijde hits scoorde. Meer "New Wave"-vuurwerk volgde, zoals de klassiekers "Never trust a stranger", "Cambodia", "You keep me hangin' on", "You came" en het meeslepende "Anyplace, Anywhere, Anytime", dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong.

Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen op 13 april 2024 weerklinken in de Brielpoort. Maar ook nieuwer werk van haar laatste album "Here Come The Aliens". De nummers "Pop Don't Stop", "Kandy Krush" and "Birthday" werden na verschijning van het album al snel hits in de internationale radio charts. Een teken dat Kim Wilde te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21ste eeuw nog altijd een fenomeen is in de muziekwereld!

 

 

 

 

 Loading...
Loading...