fbpx

Clouseau │ Jonge Wolven

Clouseau │ Jonge Wolven 

29/10/2022

 Brielpoort Deinze (staand)

Aanvang : 20:00

 Deuren zaal :19u00

=> enkel staanplaatsen

=> gelimiteerd aantal rolstoelplaatsen (hiervoor dient een speciaal ticket aangekocht te worden) - 1 begeleider per rolstoelgebruiker toegestaan

 

Wie dacht dat Koen en Kris na meer dan 37 jaar Clouseau wat gas zouden terugnemen, komt bedrogen uit: met 'Jonge Wolven' levert Clouseau zijn veertiende (!) Nederlandstalige studioalbum af. En de titel van het album geeft aan dat de mannen nog lang niet uitgezongen zijn. Op 29 oktober 2022 stelt Clouseau ‘Jonge Wolven’ live voor tijdens een concert in de Brielpoort in Deinze. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 29 april om 10u via bovenstaande button.

Na het ijzersterke en felgesmaakte album 'Tweesprong' (2019) trekken Koen en Kris de lijn door: ze doen hun eigen ding en zetten op 'Jonge Wolven' zo mogelijk nog meer in op kwaliteitsvolle songs - een leidraad doorheen de carrière van Clouseau. 'Jonge Wolven' is bovenal een eerlijk album: het drijft op enthousiasme en op waarachtigheid. 

Koen zingt beter, eerlijker en volwassener dan ooit en het album klinkt fantastisch. De productie van Kris is feilloos: sommige songs zijn adembenemend, andere zijn verrassend, zowel qua vorm als inhoud. Je voelt als luisteraar tegelijkertijd onvervalst jeugdig enthousiasme én een hoop métier. Je hoort échte instrumenten: drums, gitaren, violen - zaken die je de dag van vandaag nog maar weinig hoort in de hitparade. Zoek op "Jonge Wolven” vooral niet naar geprogrammeerde grooves of computergestuurde sounds, alles wat je hoort is écht gespeeld door echte muzikanten. Het is zo onhip dat het wel hip moet zijn.

Maar de échte troef van 'Jonge Wolven' is, zoals al gezegd, de ongelooflijke verzameling songs. Wàt een sterke plaat is dit. Het album is tevens een laatste getuigenis van het geweldige talent van de betreurde Stefaan Fernande, met wie Kris alle muziek schreef. Ook Koen zorgde bij meerdere songs voor briljante tekstuele inbreng. Ze legden zich geen enkele limiet op in eender welke richting en dat hòòr je. De ontelbare uren plezier tijdens de songwritingsessies zijn rechtstreeks terug te vinden op dit album. Al het harde werk ook, het resultaat staat als een huis. 

Samen met hun vaste band brengen Koen en Kris een show barstensvol hits én nieuwe pareltjes uit ‘Jonge Wolven’!

 

 

BeatleStory

BeatleStory 60 years

 

24/11/2022

Leietheater Deinze 

 

Zittend concert

Aanvang : 20:00

Deuren : 19u00

 23 euro (incl. ticketingfee)

 

 

 

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat zestig jaar geleden begon. BeatleStory zorgt voor een ware revival van de beatlemania met klassiekers als Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude … en zoveel meer! De liedjes van The Beatles behoeven geen introductie meer, ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.

De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jaren lang de hitlijsten. In een carrière van amper tien jaar tijd werden de Beatles, begonnen als één van de vele beatgroepjes in Engeland, dé grootste band ter wereld. Zestig jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog altijd één van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek. Dat The Beatles nog steeds razend populair zijn en in menig fantasie voorkomt, wordt nog maar eens bewezen door de nieuwe film “Yesterday” (2019).

De onovertroffen tributeband The BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van The BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en ze zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four. 

 

 

Loading...Loading...
Loading...